Tarih: 12.09.2023 16:28

Ankarada Büyük Vurgun mu oldu?

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Çevre Şehircilik Bakanlığında A.T. İsimli Bakan danışmanının isminin karıştığı Danışman adına Önceden hazırlanan videolarla H.LMT.ŞTİ P.AŞ D.AŞ İSİMLİ FİRMALAR dan A.R.A İsimli şahsın Deprem bölgesinde Köy evlerinin yapılması işleri için milyonlarca tl alındığı, hazırlanan dilekçelerin sahte olduğu, bandrollerin sahte olduğu ve konunun tam olarak masaya yatırılması halinde ankara Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı adına yapılanların boyututunun çok genişleyeceği ve ortada dönen paranın çok daha büyük boyutlara çıkabileceği iddia edildi. Özellikle adı geçen bütün firma mensuplarının Bakan Danışmanının özellikle Depremin vurduğu on binlerce insanımızın hayatını katbettiği CEHENNEMİN YAŞANDIĞI YÖREDEKİ sefil garip insanların barınması için DEVLETİMİZİN Tahsis ettiği konut yapımında bile Böyle kirli Çirkin konularla hala PARA adıyla iş yapılması ihtimali çok çirkin ve acımasız bir haldir. Konu tüm hatlarıyla tetkik edilmeli araştırılmalı ve bütün telefon sosyal medya adreslerinden yüz yüze görüşme kayıtları çıkarılmalıdır. doğruysa;

BU TÜR DEVLETİN SIRTINDAKİ SÜLÜKLERİN DOLANDIRICILARIN DEŞİFRE EDİLMESİ VE GEREKLİ CEZAYI ALMASI SAĞLANACAKTIR.
ANKARA’DA BÜYÜK VURGUN MU?
1-Bakanlık evrak kayıttan geçirilen dilekçeler 3 firma dilekçeleri SAHTE MİDİR?
2-Bandroller SAHTE MİDİR?
3-Firmaların Ödediği para var mıdır? Varsa ne kadardır?
4-Sayın Danışman A.R.A İsimli şahsı tanıyor mu? Tanıyorsa ne zamandan beri tanıyor? yakınlığı nedir?
5-Sayın Bakan Danışmanın bu kişiyle çekilen videosu var mı? 6-Sayın Bakan yardımcısı ve A.R.A BU 3 ŞİRKETLE GÖRÜŞMELERİ OLDU MU?

Haberimiz yapılmadan önce gelen belge ve bilgilerin teyidi için Sayın Bakan danışmanını aradık. Bu konuda açıklamanız var mı? dedik. Tekraren yazılı sorduk. Aldıgımız tek yanıt lütfen HABERİ YAPMAYIN DEDİ. Polis çağırdım konuyu tetkik ediyorum dedi. Ama sorularımıza cevap bu değil idi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —