GÜNDEM 29.04.2024 15:10:00 0

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Sağlık Bakanlığı 114. Dönem DHY ile Gölbaşı Devlet Hastanesi Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı Dr Cansu KOZ SATAR göreve başladı.

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Dr Cansu KOZ SATAR; 1991 Anamur/ Mersin doğumludur. 2016 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 15 ay pratisyen hekim olarak görev yaptıktan sonra 2018-2023 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde ihtisasını tamamladı. 2024 Şubat ayı itibariyle Sağlık Bakanlığı 114. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü (DHY) atamasıyla ilçemiz Gölbaşı Devlet Hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak göreve başladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Op Dr Engin ÇATAL; Hastanemizde göreve başlayan Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzman Dr Cansu KOZ SATAR a görevinde başarılar diliyorum. Sağlık Bakanlığımızın 114. Dönem DHY ile hastanemize atanan  Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı sayımız iki ye çıkmış bulunmaktadır.Gölbaşı’lı hemşerilerimize hayırlı olsun. Ayrıca Göbaşı ‘lı hemşerilerimiz için hastane personellerimizle  tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam edip, en iyi sağlık hizmetini vermeye gayret  ediyoruz dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ADIYAMAN’DA 120 İNŞAAT İŞÇİSİ GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE HASTANELİK OLDU

MALATYA’DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU: GÜMRÜK KAÇAĞI MALZEMEYE EL KONULDU

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ BÜNYESİNDE ENGELSİZ KÜTÜPHANE BİRİMİ HİZMETE AÇILDI

OTOMOBİL İLE TIR’IN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ

VALİ VAROL’DAN ESNAF ZİYARETİ

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ BAĞIMSIZLIK ŞUURUYLA YETİŞEN GENÇLERİMİZE EMANETTİR