GÜNDEM 28.04.2023 14:10:00 0

AKPARTİ MİLLETVEKİLLERİ AHMET AYDIN, HALİL FIRAT VE MİLLETVEKİLİ ADAYI ZİYA POLAT’DAN AGC’YE ZİYARET

AKPARTİ MİLLETVEKİLLERİ AHMET AYDIN, HALİL FIRAT VE MİLLETVEKİLİ ADAYI ZİYA POLAT’DAN AGC’YE ZİYARET

AKPARTİ MİLLETVEKİLLERİ AHMET AYDIN, HALİL FIRAT VE MİLLETVEKİLİ ADAYI ZİYA POLAT’DAN AGC’YE ZİYARET

AK parti MSK üyesi ve AK parti milletvekili Ahmet AYDIN AK parti milletvekili Halil FIRAT ve AK parti milletvekilli Adayı ziya POLAT beraberlerinde teşkilat mensuplarıyla birlikte agc ‘ye bir ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında

Sayın AYDIN: Bugün Adıyamanımızın en köklü cemiyeti olan AGC' yi ziyaret etmek il genelinin sorunlarını sıkıntılarını yapılacaklarını Sayın Başkanla görüşmek sohbet etmek üzere ziyaret ettik. Özellikle depremin ilk gününden beri Adıyaman'ımız dayız bir an Adıyaman'ımızı terk etmedik İlimizi Besni, Gölbaşı, tut, Çelikhan, Sincik, Gerger, Kâhta, Samsat, ilçelerimizi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Özellikle daha modern, günümüz şartlarına uygun depreme dayanıklı yepyeni bir yapılandırma için peş peşe seri adımlar atılmaktadır. Güvenle halkımızla birlikte gelecek için çalışıyoruz hiç kimse umutsuz olmasın çünkü halkımız her şeyin en güzeline layıktır. Dedi.

AGC Başkanı Dişkaya ise: ziyaretinizden den dolayı ayrı ayrı Teşekkür ederiz ilin arzulanan ve hedeflenen seviye gelmesi için el birliğiyle omuz omuza çalışmanın bir zorunluluk olduğuna inanıyoruz hizmet ve yatırım temposunun artarak devamı arzumuzdur dedi.

Daha sonra ak parti milletvekili adayı ziya POLAT AGC bünyesinde KANAL D2 TV ‘nin canlı yayın programında gazeteci Hatice AKGÖZ’ÜN konuğu olarak programa geçti. Canlı yayın birçok telefon bağlantısı ve halktan gelen soruları adayımıza sorulması ve adayında konuyla ilgili cevap vermesi ile çok yoğun bir izleyici kitlesiyle sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TÜRKİYE’DE GAZETECİLİK CİDDİ VE SIKINTILI BİR DÖNEMDEN GEÇMEKTEDİR

İŞKUR İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

SAMSATLI ÖĞRENCİ YÜZME’DE YÜKSEK DERECE YAPTI

UYUŞTURUCU OPERASYONU’NDA YAKALAN ŞAHIS TUTUKLANDI

AKALP’DEN TUTDERE’YE TEŞEKKÜR

ADIYAMAN’DA ŞEHİT OLAN 2 POLİS MEMURU İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ