Tarih: 05.08.2024 15:47

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ÖZHAN ‘DAN AGC’YE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ÖZHAN ‘DAN AGC’YE ZİYARET 

Adıyaman Gazeteciler Cemiyetine Bir Ziyarette Bulunan Ak Parti Milletvekili Hüseyin ÖZHAN Adıyaman’ın Durumuyla İlgili Açıklamalarda Bulundu.

ÖZHAN: Kamoyundaki Önemli Konulardan Biri Olan Meydan Projesi İçin Sahalardayız. Ortalıktaki Bu Bilgi Kirliğini Netleştirmek İçin Esnafımızla Toplantılar Yaptık. Yapmayada Devam Edeceğiz. Bir Aksilik Olmazsa Bu Cuma Günü Bakanlık Yetkilerimizle Birlikte 1.Etap Halk Sahipleri İle Bir araya Geliceğiz Ve Yol Haritamızı Mutabakatımızı Netleştireceğiz Adıyaman’ın Çehresini Değiştirecek Olan Bu Proje İlimiz İçin Hayati Öneme Haizdir.

Kuyulu OSB’nin Hizmete Alınması İçin Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor. Ayrıca Mermer OSB Alanını Bildiğiniz Gibi Karma OSB’ Ye Çevirdik Yakında Orasıda Hizmete Alınacaktır.

Hastanemizdeki Yoğunluğun Bitmesi İçin hastanenin Yan Tarafına yapılan Yeni Hastanemizin Hizmete Alınması İki Ay İçinde Planlanmaktadır. Biz Her Zaman Halkımızla Beraberdik Onların Taleplerini Karşılamak İçin Ne Gerekiyorsa Yapmaya Devam Edeceğiz Hep Birlikte Omuz Omuza İlimizi Modern Kent Yapıcaz dedi.

AGC Başkanı Zeki DİŞKAYA İse: Ziyaretlerinden Ve Bizlerle Paylaştıkları Bu Önemli Konuları Takip Etmelerinden Çözmek İçin Yoğun Çabalarından Dolayı Sayın vekılimize Teşekkür Ederken Temennimiz İL’in Biriken Bu Sorunlarının Çözümünü Bir An Önce Sonuca ulaşmasıdır Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —