AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FATİH YUMUTĞAN'DAN AGC'YE ZİYARET

AK PARTİ  BELEDİYE BAŞKAN  ADAY ADAYI FATİH YUMUTĞAN

Adıyaman belediye başkan aday adaylığına müracaat eden fatih yumurtkay evet kardeşim bugün Adıyaman gazeteciler cemiyetini ziyarete geldi.

Ziyaretle ilgili veya bu adaylıkla ilgili duygu ve düşüncelerini sağlamak lütfen.

Bir de tanıyalım, kamuoyu bilsin, öyle yapalım. Tamam.

83 Adıyaman doğumluyum 

2006 çukuru Üniversitesi Mersin Mimarlık Fakültesi inşaat mühendisliği mevzunuyum.

2006  dan bu yana toki de görev yapmaktayım. En alt kademe sağ mensinden şantiye şeklini ve şu anda da içimde bulunduğu proje müdürlüğü olarak devam etmekteyim.

2013 kentsel dönüşüm riskli yapılar lisanslı firmasıyım. 2013 üçten bu yana da bakanlık adına kentsel dönüşüm riskli yapılar üzerinde çalışmaktayım.

2019 yerel seçimlerinden bu yana da belediye encümeniyim imar komisyon başkan vekiliyim.

Yaklaşık olarak 18 19 yıldır ben de abimin bir bürosu var, ofisimiz var. Bu ofiste proje işleri yapmaktayız. Uluslararası proje çizimlerinde bulunmaktayız.

Allah nasip ederse memleketimiz tabii üzülerek söylüyoruz. Ne yazık ki büyük bir şantiye içerisinde bu şantiye bir şantiye şefi gerekiyor bu.

Ve bu düşünceyle işin mutfağından şehrin mutfağına inmek istiyoruz. Nasibimizde  kısmetimize olursa teknik kadromuzla bu göreve layıkıyla elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışacağız, düşünüyoruz.

Evet, bugün Adıyaman Gazeteciler Cemiyetimize  

Adıyaman’ın bu zorlu süreçten bu yıkıntıdan çıkışı için bende varım diyerek.

Bana göre fedakarlık yapan, özveri gösteren genç bir kardeşimiz. Mühendis fatih yumurtan bey, AK Parti de belediye başkan adayı adayları için müracaatlarını yapmış, çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede de bizler bir ziyarete geldi.

Tabii.

Biz kendisine.

Çıktığını, bu hayırlı yoldan başarılı diliyorum. Rabbim hakkında hayırlısını versin .

Adıyaman’ın işi çok gerçekten işi çok.

Onun için biraz hızlı, biraz birikimli koşup koşturabilecek risk alabilecek ve burayı kaldıracağım diyebilecek iradeye sahip bir ekip. Belediyeyi alması ateşten gömlektir.

Bunun bir an önce doğru şekilde olmasına bizim temennimizdir. Ben yok biz varız. Mantığın ile Adıyaman hareket etmeli. Bir an önce de ayağı hep birlikte Adıyaman ımızı kaldırmamız lazım. Ben bu duygu ve düşünceler içerisinde fatih kardeşime tekrar hayırlı olsun diyorum inşallah hatırlamıyorum, teşekkür ederim