AK PARTİ’DEN AGC’YE ZİYARET

AK PARTİ’DEN AGC’YE ZİYARET

AK PARTİ’DEN AGC’YE ZİYARET

Ak Parti TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet AYDIN, beraberinde Ak Parti Milletvekili Halil İbrahim FIRAT, Ak Parti İl Başkanı Mehmet DAĞTEKİN, Merkez İlçe Başkanı Mustafa ALKAYIŞ, Ak Parti’nin Kadın Kolları Başkanı Saliha DİLER, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt KUŞTEPE ve Parti yöneticileriyle birlikte AGC’YE ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında İbrahim Halil FIRAT: “10 Ocak gazeteciler gününü gecikmeli de olsa kutlama üzeri geldik. Bütün basın mensuplarını 10 Ocak gazeteciler gününü kutluyoruz” dedi. Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN ise konuşmasında “TBMM’nin yoğun çalışmalarından dolayı düzenlediğiniz etkinliğe katılamadık telefon ile arayarak, telgraf çekerek kutlamış olsak da bu güzel günü kutlamak üzere bugün cemiyeti ziyarete geldik bütün basın çalışanlarının bu güzel gününü kutluyorum.” dedi.
“Sevdamız Adıyaman il genelinde hangi köye gitsek Ak Partimizin bir eserini görüyoruz. İl merkezi ve bütün ilçelerde durum budur. Besni, Gölbaşı, Kâhta ve Adıyaman 4 OSB de fabrika yapacak yer kalmadı yeni OSB’ler açıyoruz. İnancımız odur ki halkla hizmet hakka hizmet demektir. Diyerek birçok alan da basın mensuplarıyla birlikte mesai harcıyoruz.” dedi.
AGC Başkanı Zeki DİŞKAYA ise konuşmasında: “bugün ki bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum çalışmalarınız da başarılar diliyorum.” dedi.