Genel 26.03.2022 14:36:02 0

AK Parti Heyetinden Radyolara Ziyaret

AK Parti Heyetinden Radyolara Ziyaret

AK Parti Heyetinden Radyolara Ziyaret

AK Parti Adıyaman yöneticileri Adıyaman Merkez'de yayın yapan 6 radyoyu ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez ilçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler ve Tanıtım ve Medya Sorumlusu Murat Bilgiç'in de yer aldığı AK Parti Heyeti ile Radyo temsilcileri Adıyaman gündemi başta olmak üzere, son dönem yaşanan gelişmeler üzerine istişarede bulundular.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, kente yönelik yatırımlardan bahsederken, yapılan hizmetlerin kamuoyuna aktarılmasında radyoların önemine vurgu yaptı.
Kamu hizmetlerinin ve yerel yönetim yatırımlarının daha hızlı ve işlevsel hale gelmesi için basına da önemli görevler düştüğünü kaydeden Dağtekin, yereldeki güçlerin birlik ve dayanışma içinde olmasının kentin menfaatine bir katkı sunacağını belirtti. Yapıcı eleştirilerle, kamu hizmetlerinin yürütülmesi ve yatırımların denetlenmesi noktasında basına önemli bir görev düştüğünü ifade eden Dağtekin, Adıyaman radyolarının bu anlamda üzerine düşeni yaptığını vurguladı.

Yerel basının, özellikle de radyoların sıkıntılarına vakıf olduklarını belirten AK Parti Heyeti, bu anlamda yapılacak bazı girişimleri destekleyeceklerini de belirti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, basın kuruluşlarına yönelik ziyaretlerinin devam edeceğini, Adıyaman için daha ne yapılabilir sorusunu ve bu sorunun cevabını, bu kentin sorumluluk hisseden her bireyiyle istişare etmeyi sürdüreceklerini belirtirken, birlikte ve Adıyaman odaklı çalışmaya devam edeceğiz dedi.
Radyo Tek, Radyo Güney, Radyo Mert, Radyo Life, Radyo ASR ve Radyo Kral temsilcileri adına konuşan Gazeteci Burak Cansel”de pandemi sürecinden bu yana, gerek RTÜK katkı payı, gerekse telif ve elektrik,kira vs giderleri anlamında ciddi yükler altında zor günler yaşadıklarını belirterek başta yerel yönetimlerin, Adıyaman”da ve bölgede yatırımları olan büyük firma, sanayici iş insanlarına seslenerek Adıyaman”ın sesinin kesilmemesi için destek olmaları gerektiğini dile getirdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mustafa Kâhtalı (Kâhtalı Mıçe) İsmi Adıyaman Üniversitesinde Yaşatılacak

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı