GÜNDEM 14.09.2023 17:20:00 0

AGC'DEN ADIYAMAN VALİSİ DR. OSMAN VAROLA ZİYARET

Ziyaret esnasında Agc başkanı zeki dişkaya: Adıyaman valimizi Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti olarak ziyarete geldik. Ev sahipliklerinden kabullerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

AGC

Ziyaret esnasında Agc başkanı zeki dişkaya: 
Adıyaman valimizi Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti olarak ziyarete geldik. Ev sahipliklerinden kabullerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. 
Adıyamanımızın  genelini bir değerlendirme fırsatımız oldu.

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ise:
Evet, bugün cemiyet başkanımız ve yönetimiyle bir araya geldik. Özellikle şehrimizde son dönemde yapılan çalışmalar, gerçekleştirilen hizmetler özellikle şehrimizin gündemi ve gazetecilerimiz de ki şehrin nabzını en iyi tutan meslek grubudur. Kendilerine ulaşan sorunlar, sıkıntılar ve gündemlerle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Yapmak istediklerimizi anlattık. Onlar vatandaşımızın arzularını, isteklerini bize ilettiler. Şehrin gündemini bize ilettiler. Verimli çok güzel bir değerlendirme görüşmesi oldu, aynı zamanda da bir tabii geçirdiğimiz biliyoruz işlerin yoğunluğundan dolayı hayırlı olsun ziyareti de bir arada gerçekleşmiş oldu. Ben kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şehrimize yaptıkları katkılar ilimizde gündemin oluşmasına ve vatandaşımızın bilgilendirilmesine yönelik yaptıkları çalışmalar dolayısıyla da onların nezdinde tüm basın mensuplarımıza yazılı görsel basına teşekkürlerimi sunuyorum.


Anahtar Kelimeler: ' ADIYAMAN VALİSİ . OSMAN VAROLA ZİYARET

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş