GÜNDEM 2.07.2024 12:54:00 0

AGC BAŞKANI ZEKİ DİŞKAYA'DAN KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

AGC BAŞKANI ZEKİ DİŞKAYA'DAN KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

AGC BAŞKANI ZEKİ DİŞKAYA

KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYRULUR

EMPERYALİSTLERİN sömürü düzenlerini kurmak için OLUK OLUK Müslüman kanı akıttıkları,

Hedeflerine ulaşmak için her türlü tezgahı kullandıkları günümüzde TÜRKİYE nin önünü kesmek için tehlikeli bir oyun oynadıkları,Bu hedefe ulaşmak için Önce KAYSERİ de Sonra Suriyenin kuzeyınde sergilenen olaylar TÜRK MİLLETİNİN SİNİR UÇLARINA DOKUNULMUŞ. Daha sonra Gantep Kilis Ve bir çok ile yayılmış vazıyettedir. Bu tehlikeli oyunu Feraset sahibi TÜRK MİLLETİ GÖRECEK VE OYUNA GELMAYACAKTIR.

1-Kayserideki menfur hadisenin faili yakalanmış hukuk gereğini yapmıştır.

2-Kuzey suriyede TÜRK olan bir bölge Başbakanı atanmış bütün kontrol ÖSO dadır.ayrıca ESAT Ve ERDOĞAN ın görüşelim mesaj ve açıklamalarının aynı günü bu olayların patlak vermesi manıdardır. Ve bu uzlaşı emperyalıstlerin kımyasını bozmuştur bu uzlaşı engellenmeye çalışılmaktadır.SURİYEDE BİR BÖLÜCÜ DEVLETÇIK KURULMASININ YOLU TÜRKİYE SURİYE KAVGASINDAN GEÇER GERGİNLİK VE OLAYLARIN SEBEBİ BUDUR. İSRAİL BAŞRÖL OYUNCUSUDUR.

3-Diyer yandan TÜRKİYE’DE illetin sinir uçlarıyla oynanmakta millet galeyana getırılmeye çalışıp sokaklara dökülmeye çalışılmaktadır.Burda istikrarsızlaşan bir türkiye hedeflenmektedir.içerden kendi derdine düşen bir TÜRKİYE Suriyedeki haklarını unutacak ve BÜYÜK İSRAİLİN kurulma sının önü açılacaktır.

4-Siyasilerimizden bu curcuna ve kavgaya omuz veren olursa ÜLKESİNE ihanet eder.

5-Suriyede Oluşturulan GÜVENLİ BÖLGE nin sınırları genişletilmeli Suriye Devletiyle birlikte gerekli adımlar seri atılmalı oluşacak güvenle ÜLKEMİZDE MİSAFİR OLAN SURİYELİLER ÜLKELERİNE TOPRAKLARINA GÜVENLE YERLEŞTİRİLMELİDİRLER.

6-Hükümetimiz göçmenlere oturma izni vermemeli misafirlikleri güvenli bölgelerle birlikte sonlandırılmalı herkes vatanında toprağında yaşamalıdır.

7-SURİYEDEKİ BAYRAĞIMIZA saldırı yı yapanlar tek tek alınıyor bunlar kamuoyuna açıklanmalı arkalarındaki güç kimse de açıklanmalıdır KAMUOYU SIKÇA BİLGİLENDIRILMELİDİR.

SONUÇ OLARAK AMAN DİKKAT ÜLKEMİZ KAVGA ALANI OLMAMALI TAHRİKLERE GELİNMEMELİ SİYASİ HESAPLARDAN UZAK DURULMALIDIR.

Zeki DİŞKAYA

AGC BAŞKANI


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş