GÜNDEM 9.07.2024 11:32:00 0

ADIYAMANLI SPORCULAR ATLETİZMDE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

İzmir'de yapılan Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonasına katılan sporcumuz Kader Güvenç 10 km yürüyüş kategorisinde Türkiye 2’ncisi oldu.

ADIYAMANLI SPORCULAR ATLETİZMDE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Gümüş Madalya alan şampiyon sporcu ve antrenörünü kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, azimle çalışan sporcuların emeklerinin karşılığında mutlaka derece yaparak, madalya aldıklarını söyledi.
Değerlendirmede bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş,"zmir'de yapılan U23 ve Büyükler Türkiye Şampiyonalarına 232 Kadın, 410 Erkek olmak üzere toplam, 642 atletin yer aldığı şampiyonlar belli oldu. Kıyasıya çekişmenin yaşandığı organizasyonda geleceğin yıldız adayları sporcular mücadele etti. Katıldıkları her yarışta mutlak suretle derece elde etmeden gelmeyen atletizm sporcularımızın gelecekte çok büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Bizlere her yarışta elde ettikleri başarılarla şampiyonluklar getiren atletizm sporcularımıza ilimiz adına teşekkür ediyorum. Sporcularımızı bu seviyeye getiren ve yetiştiren antrenörlerimizi de ayrıca kutluyorum” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş