GÜNDEM 25.01.2023 12:31:02 0

Adıyaman’da İsyan Ettiren Kavşak!

Adıyaman’da İsyan Ettiren Kavşak!

Adıyaman’da İsyan Ettiren Kavşak!

 Altınşehir, Flamingo yolu ve AVM yolunun kesiştiği, sürücülerin ve yayaların sıklıkla kullandığı kavşak kazalara resmen davetiye çıkarıyor. Bulunduğu konum itibari ve merkezi yerleri birbirine bağlayan bir alanda olması nedeni ile kavşak kısmında trafik sık sık sıkışıyor. Özellikle okul ve işe gidiş ile dönüş saatinde trafik, içinden çıkılmaz bir hal alırken, trafik ışıklarının olmayışı ise bu trafik sıkışıklığını daha da artırıyor. Araçları ile kavşaktan geçmek isteyen sürücüler ise oluşan yoğunluklardan dolayı büyük sorun yaşıyor.

Kavşağı sürekli kullanmak zorunda kalan sürücüler bu yolun çok tehlikeli olduğunu ve herhangi bir can kaybı yaşanmadan bu kavşağa bir an önce trafik ışıklarının yapılmasını ve gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorlar. Ve kavşaktan aniden çıkan sürücüler ile ana yoldan gelen otomobillerin sürücüleri sürekli burun buruna geldiğini ve bundan dolayı da bu yolda kazaların kaçınılmaz olduğunu belirterek kavşak üzerinde gerekli önlemlerin alınmasını istediklerini dile getirdiler.

  Hayri Şahin,” Bu yolu sürekli kullanıyoruz ve kaza ile sürekli karşı karşıyayız. Bu yola bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Bu kavşakta gerekli önlemlerin alınması için birinin ölmesi ve kaza olması mı gerekiyor. Bu kavşağa mutlaka ışık yapılmalı, yetkililerin bir çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş