GÜNDEM 2.11.2023 10:39:00 0

ADIYAMAN MİLLETVEKİLLERİ İBRAHİM ŞENEL’DEN DESTEK TALEP ETTİ.

Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Betçe Başkanı İbrahim Şenel ile bir araya geldi.

ADIYAMAN  MİLLETVEKİLLERİ İBRAHİM   ŞENEL’DEN  DESTEK TALEP ETTİ.

Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Betçe Başkanı İbrahim Şenel ile bir araya gelerek Adıyaman'ın önemli projeleri için destek talebinde bulundu. Talepler arasında Çetintepe Barajı'nın sulaması kanalları iletim hatlarının yatırım programına alınması, Adıyaman Kültür Merkezi için mali destek ve altyapı çalışmalarının finansmanı yer alıyor. Milletvekilleri, Başkan Şenel'e Adıyaman'a gösterdiği ilgi için teşekkür etti.

Adıyaman Milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Betçe Başkanı İbrahim Şenel ile yaptıkları Adıyaman'ın önemli projeleri için destek talep etti.

Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Betçe Başkanı İbrahim Şenel ile bir araya geldi. Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Hüseyin Özhan, "Gövde inşaatı tamamlanan Çetintepe Barajı'nın sulaması kanalları iletim hatlarının yatırım programına alınması, Adıyaman Kültür Merkezi için gerekli olan mali destek ve afet sonrası şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından olan altyapı çalışmalarının finansmanı için desteklerini aldık. Başkanımıza Adıyaman'ımıza göstermiş oldukları yakın ilgi için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş