SPOR 25.09.2023 13:38:00 0

ADIYAMAN GÖLBAŞI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SPORCUSU MUHAMMED KARAKUŞ AVRUPA YILDIZLAR TEAKWONDO ŞAMPİYONASINA KATILMAK ÜZERE MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman'da sporcuların eski performansını yakaladıklarını ve birçok farklı branşta milli takımlarda yer aldıklarını belirtti.

ADIYAMAN GÖLBAŞI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SPORCUSU MUHAMMED KARAKUŞ AVRUPA YILDIZLAR TEAKWONDO ŞAMPİYONASINA KATILMAK ÜZERE MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ.

Bursa'da düzenlenen Türkiye Teakwondo Şampiyonasında başarılı bir performans sergileyen Gölbaşı Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Muhammed Karakuş, Avrupa Yıldızlar Teakwondo Şampiyonasına katılmak üzere milli takım kampına davet edildi. Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman'da sporcuların eski performansını yakaladıklarını ve birçok farklı branşta milli takımlarda yer aldıklarını belirtti. Müdür Keleş, Muhammed Karakuş'un milli takım kampına davet edilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Bursa'da 15-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Teakwondo Şampiyonasında başarılı bir performans sergileyen Gölbaşı Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Muhammed Karakuş, Avrupa Yıldızlar Teakwondo Şampiyonasına katılmak üzere milli takım kampına davet edildi.

Depremin ardından normale dönmeye çalışan Adıyaman'da sporcuların eski günlerdeki performansını yakaladıklarına dikkat çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman'da birçok farklı branşta sporcuların milli takımlarda yer almaya devam etiğini söyledi.

 


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SIRAÇ ASLAN’DAN MHP MALATYA VEKİLİNE ZİYARET

DEPREMZEDENİN KONTEYNERİ SOYULDU

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN KADIN İŞÇİ YARALANDI

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEKLERİ GÜNCELLENDİ

ADIYAMAN’DA NİSAN AYINDA 34 BİN 154 KİŞİ UÇAK YOLCULUĞUNU TERCİH ETTİ

SAMSAT’TA EDEBİYAT GÜNLERİ YAPILDI