GÜNDEM 17.11.2023 13:52:00 0

ADIYAMAN BELEDİYE BAŞKANI KILINÇ D2 TV YE KONUK OLDU

ADIYAMAN'DA SON DURUM canlı yayın

ADIYAMAN BELEDİYE BAŞKANI KILINÇ D2 TV YE KONUK OLDU

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman KILINÇ D2 tv konuğuydu.Yapılan canlı yayında çok yoğun bir izleyici kitlesi vardı.Aynı yoğunluk gelen sorularda da görüldü. AGC Başkanı Zeki DİŞKAYA sayın başkanım belediye Adıyaman’da neler yapıyor. Sorusu halkın sorusudur.Bu konuda neler söylenmek istersiniz dedi.

Kılınç :Aday olurken vaat ettiğimiz bir iki proje hariç hemen hemen bütün dediklerimizi yaptık kısmen de yapmaya devam ediyoruz. En başta ili sel baskınlarında koruyan kuşaklama projemiz faydasını gördük . Depremin çok büyük zarar verdiği yer altı şebekelerini yenileme çalışmalarına başladık. Bunun için 100 milyon euro hibe aldık.Ayrıca Frit projesi,Millet bahçesi,Kuşaklama kanalı,GES yapımı,Katı ve tıbbi atık deposu,Milli mücadele parkı,Kadın gençlik merkezi, Kent meydanı, Çölyak hastalarına glutensiz gıda desteği ,Ayakkabı kent, Gençlik merkezi, Battı çıktı,Tarım mükemmeliyet merkezi, Kesimane projesi,Sağlık yaşam ve spor kompleksinde depremzedeler fizik tedavisi ve rehabilitasyon projelerimizi yaptık.Kışa gerekli hazırlıkları yapmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Konteyner kentlerin kışa hazır olması içinde bize bir tane konteyner kent görevi verildi. Onuda büyük oranda yapık Diğer konteyner kentler Afadın ve kamu kurumlarının sorumluluk alanı içerisindedir dedi.Halktan gelen bütün sorulara da açık yüreklilikle cevap veren KILINÇ programın sonunda DİŞKAYA tarafından şu soruyu cevaplamak durumunda kaldı. Sayın başkanım belediye başkanlığına yeniden aday mısınız ?

Başkan KILINÇ:Ben şu an Belediye başkanıyım geçen dönemde ben belediye başkan adayı olayım demedim ama bize aday olacaksın dendi.Aday oldum.Bu kutsal bir görevdir.Büyüklerimiz tarafından verilecek görev her ne olursa başımız üstünedir dedi.


Anahtar Kelimeler: ADIYAMAN BELEDİYE BAŞKANI KILINÇ KONUK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş