GÜNDEM 29.09.2022 14:13:26 0

ADIYAMAN MHP IL VE ILÇE BAŞKANLIĞI ADIYAMAN TICARET SANAYI ODASI BAŞKAN ADAYLARINA ZIYARET

ADIYAMAN MHP IL VE ILÇE BAŞKANLIĞI ADIYAMAN TICARET SANAYI ODASI BAŞKAN ADAYLARINA ZIYARET

ADIYAMAN MHP IL VE ILÇE BAŞKANLIĞI ADIYAMAN TICARET SANAYI ODASI BAŞKAN ADAYLARINA ZIYARET

Adıyaman MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İl ve İlçe Başkanlığı 1 Ekim'de gerçekleşecek olan ATSO (Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası) başkanlık seçimlerinde yarışacak olan adaylara ziyarette bulundular.

Adıyaman MHP Adıyaman İl ve İlçe Başkanlığının ATSO başkanlık seçim adaylarını ziyarette bulundular. İlk ziyaret noktası mevcut başkan ve başkan adayı olan Mustafa Uslu oldu .il başkanı Hüseyin özgün gerçekleşecek olan seçimle ilgili açıklamalarında şunları ifade etti:”1 Ekim de gerçekleşecek olan ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçimine Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatı olarak hayırlı olsun ziyaretine geldik sayın başkan Mustafa uslu'ya başarılar diliyoruz Allah hakkında hayırlısı neyse onu sahip eyler inşallah. Sonuçta inanıyoruz ki Adıyaman kazanacak Adıyaman için güzel şeyler olacak 2 adayı var ikisine de başarılar diliyorum.” diyerekten sözlerini noktaladı.

Ziyaretini tamamlayan İl ve İlçe Başkanlığının sıradaki ziyaret noktası, diğer Başkan Adayı İrfan Torunoğlu'na ziyarette bulundular. İl ve İlçe Başkanı Hüseyin Özgün gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili şu açıklamalarda bulundular:” 1 Ekim'de yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçiminde Sayın İrfan Toroğlu'na başarılar dilerim. MHP İl ve İlçe Teşkilatı olarak Başkanın kendi karargahında ziyaret etmek istedik. Allah razı olsun. Bize gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ederiz. İnşallah 1 Ekim'de Adıyaman kazanır. Gönlümüz kardeşlik havasına bu seçimin geçmesi. Çünkü hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. İnşallah gönlüne göre başkanımızın gönlüne göre sonuçlanır. Önce başarılar dilerim” diyerekten sözlerini noktaladı Hüseyin Özgün


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş