GÜNDEM 6.03.2023 11:06:20 0

Adıyaman Gençlik Merkezi ve Gönüllüler Depremzedelerin Yaralarını Sarıyor

Adıyaman Gençlik Merkezi ve Gönüllüler Depremzedelerin Yaralarını Sarıyor

Adıyaman Gençlik Merkezi ve Gönüllüler Depremzedelerin Yaralarını Sarıyor

Adıyaman'da yaşanan deprem felaketinin ardından, Adıyaman Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve gönüllü gençler, çocukların yaralarını sarmak ve depremin izlerini silmek için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Gençlik merkezi görevlileri ve gönüllüler, çadır kentlerde yaşayan çocukları toplayarak onlarla eğlenceli oyunlar oynuyor ve yüzlerini boyuyor. Etkinliklere palyaço da katılıyor ve çocuklar müzik eşliğinde doyasıya oynayarak eğleniyorlar. Ayrıca çocuklara balon ve oyuncaklar da hediye ediliyor.

Gençlik merkezi görevlisi Onur Coşkun, Adıyaman Gençlik Merkezi Ailesi olarak buraya depremzede çocukların morallerini düzeltmek, umut ışığı olmak, hayallerini gerçekleştirmek ve onlara moral olmak için geldiklerini söyledi. Çocuklar ise etkinliklerden çok keyif aldıklarını belirterek abilerin ve ablaların şarkılar söylediğini ve çok eğlendiklerini ifade ettiler.

Balıkesir Gençlik Merkezi Müdürlüğünde görevli olan Tuğçe Enginer ise çocuklara destek olmak için geldiklerini belirterek, elimizden geldikçe yardımcı olmaya çalışacaklarını ifade etti.

Bu tür etkinlikler, deprem felaketinin izlerinin silinmesine yardımcı olmak, çocukların yaşadıkları acıyı biraz da olsa unutmalarını sağlamak ve onlara moral vermek için önemli bir rol oynar.Dedi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş