GÜNDEM 7.10.2022 15:33:51 0

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki DişKaya'dan Üst Geçitlerle İlgili Açıklamalar

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki DişKaya'dan Üst Geçitlerle İlgili Açıklamalar

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki DişKaya

5 Ekim Çarşamba günü Adıyaman Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinden çıkan hamile genç kadın, üst geçidin asansörü olmadığından dolayı, genç kadının hamile olduğundan dolayı üst geçide çıkamaması üzere yolun karşısına üst geçidi kullanmadan geçmeye çalışması üzere genç kadına otomobil çarpması sonucunda genç hamile kadın, ağır yararlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Dün edinilen bilgilere göre hamile kadının bebeği yaşamını kaybettiğini. Genç kadının ise halen durumunun ciddiyetini korumaya devam ettiğini söylenmekte hastane yetkilileri tarafından. 

Adıyaman Kamuoyunda infial yaratan bu olaydan sonra Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya şu açıklamalarda bulundu:

” Adıyaman belediyemize açık çağrımızdır. Sayın Belediye Başkanımız bu işe duyarlılık göstereceğine inanmak istiyorum daha önceki toplantılarımızda gündeme getirdiğimiz bir konu vardı. Üst geçitlere asansör veya yürüyen merdiven yapılması talebimizi basından gündeme getirmiştik. Bu halkın talebidir.

Bakın bu çağrımız yeni canların gitmemesi için lütfen belediyemizin bir an önce üst geçitlere yürüyen merdiven ve asansör olayını gündeme getirip bitirmesi lazım şimdi Atatürk Bulvarı karayolları himayesinde olan yer belediyemize ait boydan boya kilometrelerce güzel estetik şık bir koruma yapabiliyoruz 4 trilyon para ödeyebiliyoruz da 2 tane merdiven yapamıyor muyuz lütfen belediyemizin önceliklere dikkat etmesi lazım. İnsan hayatı süsten daha önemlidir diyorum bu üst geçitteki acilen yürüyen merdiven ve asansörün başlanması ya da yapılmasını talep ediyor kamuoyu adına ve konunun da takipçisi olacağız” diyerekten sözlerini noktaladı


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş