GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri
GÜNDEM 15.06.2023 10:42:00 0

Acil bu tedbirleri alınız.

Depremin yiktigi ve kesin yıkılacak binalar gitti çok kişiye mezar oldu.

Acil bu tedbirleri alınız.

Acil bu tedbirleri alınız. 
Depremin yiktigi ve kesin yıkılacak binalar gitti çok kişiye mezar oldu. Kalan binalar depremde yorgun düştü ve sağlamlığı şüpheli halde. 
Bu ara canhıraş şekilde evlerini güçlendirme onarma aldı başını gidiyor.SAYIN VALIM VEKILLERİMİZ BELEDIYE BAŞKANIMIZ ve VEVRE ŞEHIRCILIK IL MÜDURÜNE ÇAĞRIMDIR.
Bir teknik komisyon kurunuz bina onarım firmaları mantar gibi çogalirken izinsiz çivi çakmayı yasaklayın bu firmalari denetime alin yeterli olanlar ehil olanları belirleyip yapacaklarını komisyona getirip onaylatmak şartıyla izinle yaptırın her izne bir uzman da devlet versin yapilacaklari heran yerinde inceleyin yoksa olası bir Bingöl veya adana depremi İlimizde yeni bir acı facia daha yaşatır.kimsenin bize bir acı daha yaşatmaya hakkı yoktur yönetenlerimiz sorumlu ve mesuldurlar. Öncelik onarilacak binaların ve onaracak firmaların sıkı kontrol altında enetlenip uygunluk belgesiyle belirlenmesi sonra işlerini yapmalarını takip organize denetlemek; yönetenlerin sorumluların boynunun borcudur.
İkinci sırada şehrin imar planı gelir gelmez insanların disiplinli ve kontrollü şekilde yerlerini yapmaları sağlanmali ve şimdiden tedbir organizasyon işlerini yapıp  kurulacak teknik kurulun bilgisi dışında çivi çakilmamalidir. Kamudada  şimdiden planlama yapılırsa hantal değil çevik bir kontrol takip ekibi atik çevik kamu adının yüz akı olur. İlerde bakın demiştik demememiz için tarihe not düşüyor herkesi risk almaya inisiyatif kullanmaya ve işlerini süratle ve layıkıyla yapmaya davet ederiz.


 


Anahtar Kelimeler: tedbirleri alınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET

YENİDEN Refah Partisi 21 mart dünya gazeteciler günü mesajı

DünyaGazetecilerGünü kutlu olsun. Prof. Dr. Mehmet Keleş