6.05.2023 14:13:00 0

AK PARTİYE KATILIM

YENİ PARTİ 1.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI SEDAT ÖZCAN AK PARTİYE KATILDI

                               AK PARTİYE KATILIM

YENİ PARTİ 1. sıra milletvekili Adayı Sedat ÖZCAN yapılan törenle Ak partiye katıldı. Hünkar Düğün  toplantı Salonunda yapılan toplantıya Ak Parti MSK Başkanı Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Ak Parti Milletvekili adayı resul KURT, ve AV. Mustafa ALKAYIŞ, Belediye Başkanı Süleyman KILIÇ,Ak Parti İl ,İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve çok sayıda ilimiz kanaat önderi Muhtar,ve vatandaşın katıldığı toplantı saat20.00 de başladı.

EV sahibi sıfatıyla Açılış konuşmasını AKALP Başkanı zeki DİŞKAYA yaptı.

DİŞKAYA: Depremin vurduğu ilimizin adeta enkaza döndüğü bu zor dönemde mecburi bir seçime gidiyoruz, Bidon ABD ‘de Türkiye’de yönetimi değiştireceğiz beyanı okyanus ötesinden hain şahsın bütün gücüyle yönetimi değiştirme çabası her gün kandilde bir bölücünün hükümeti değiştireceğiz çağrısı en son bazı illerde son günlerde yapılan mitinglerde nara atarcasına malum bölücülerin hükümeti devireceğiz çığlıkları vesselam haçlı ve yandaşlarının ağız birliği etmişcesine mevcut iktidarı göndereceğiz çağrıları ve çabalarının bize gösterdiği gerçek şudur: Özellikle savunma sanayinde gelinen noktayı Akdeniz’de, Karadenizde haklarımızı almayı, Ege’de ve Kıbrıs’a kazanımlarımızı ve hakkımızı gasp etmek isteyen orta Asya’ya açılıp Türk birliğinin kurulmasının engellenmesi için Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’nı al aşağı edilmesi istenmektedir. Türk milleti bu oyuna gelmeyecek ve ülkesine sahip çıkacaklardır dedi. 

Daha sonra söz alan AYDIN: ülkemizin büyük bir oyun ve baskıyla karşı karşıya olduğunu bu oyunun herkes tarafında görüldüğünü bu salondaki muhteşem toplantıdan gördüm. Biz birey olarak aday olamasak da bütün bilgi birikim ve tecrübemizi Adıyaman için bundan sonra’da kullanacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AV.MUSTAFA ALKAYIŞ ise: Ben kamuoyunun yakından bildiği gibi çok uzun süreden belli halkın içindeyim siyasette hizmet etmeye çalışıyorum partiniz bize bu seçimde bu görevi layık gördü o vesile ile karşınızdayım. Bütün çabam ilimi yeniden ayağa kalkması deprem yaralarının sarılması Adıyamanımızın modern ve yaşanabilir bir kent olması için çalışacağız dedi.

Daha sonra söz alan Ak parti Milletvekili Resul KURT: Uzun bir süreden beri Ak Parti MYK üyesi olarak çalışıyorum. Adıyamanlı olmaktan da onur duyuyorum bu seçim Arifesinde de bize çalışmamız ve deprem‘de yıkılan Adıyamanızı yeniden ayağa kaldırmak için çalışmak üzere huzurlarınıza geldik. Adıyamanımın Türkiye üstüne oynanan bu oyunu bozacaktır. Bizlerde gece gündüz demeden halkımıza hizmet etmek üzere sizlere geldik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin milletimizi deprem felaketlerinden muhafaza etsin dedi.

Toplantının flaş gelişmesi ise, Katılım oldu, katılımda SEDAT ÖZCAN Bey’e Ak parti rozeti Ak parti milletvekili AHMET AYDIN Tarafından takıldı.

Yeni parti 1.sıra milletvekili adayı yaptığı Konuşmada: Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte RECEP TAYYİP ERDOĞAN ‘IN şahsında Türk milletinin cezalandırmak istendiğini gördüm. Ve ülkenin tehlikede olduğunu anladığım için Sayın zeki DİŞKAYA ile yaptığım görüşmede reis’in yanında olmam bir vatan borcu olduğuna olan inancımla bu akşam Yeni Parti 1. Sıra milletvekili adaylığımdan ve Besni İlçe Başkanlığından istifa edip Ak partide yerimi alıyorum dedi.

AKALP Başkanı: ZEKİ DİŞKAYA Bütün katılımcılara teşekkür edip toplantıyı bitirdi.


Anahtar Kelimeler: PARTİYE KATILIM

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HABER D2 DE BU HAFTA

Mustafa Kâhtalı (Kâhtalı Mıçe) İsmi Adıyaman Üniversitesinde Yaşatılacak

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET