GÜNDEM 30.09.2023 10:53:00 0

ADIYAMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

ADIYAMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

 ADIYAMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Hastanemizde halktan gelen olumlu dönüşler var. Özellikle Temizlik ve Yemek konusu olumlu konuşuluyor. Umarım bu Güzellikler artarak devam eder. Yeni atanan Başhekim ve ekibi bir şeyler yapmanın gayreti içerisinde. Bu Olumlu başlangıca gölge düşmemeli. ANCAK bir hemşerimin az önce dediklerini dile getirmek isterim. Emir vermek Despot olmak Millete eziyet etmek ilkel toplumlarda olabilecek şeylerdir. Bu hastalığa yakalanan kim varsa gidip tedavi olmalıdır. Konu şöyle gelişir

Bir baba çocuğu hasta kuyruğa girer 15.20 Dakika sıra bekler sıra kendisine gelince dr beyin yanına girer. Girer girmez kantine gidin maske alıp takın ve öyle gelin der. Vatandaş doktora  hocam 20 dakikadır sıradayım anca sıra geldi bir daha git maske tak gel bir daha kuyruğa gir bu eziyettir neden böyle yapıyorsunuz der birazda sesler yükselir neyseki sonuç sulh olur. lakin biz şunu deriz.

1-ACİL COK YOĞUN VE KALABALIK çünkü ilin tek acili dr sayısı arttırılmalıdır.

2-Maske zorunluysa hastane koyar bir masaya 1 koli maske gelen takar. insanlara böyle kaba davranılması hak değildir. DAHADA OLMADI dr 1 paket maske koyar oraya gelene tak der.

3-acil personeli doktorları halkla acil vakalarda ilk temas eden olduklarından daha dikkatli olmalarında fayda var


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HABER D2 DE BU HAFTA

Mustafa Kâhtalı (Kâhtalı Mıçe) İsmi Adıyaman Üniversitesinde Yaşatılacak

Saldırganlar Yakalandı

6 şubat depreminde hayatını kaybettiği Üzümkent ve Yukarışehir Davalarında YARGILAMALAR BAŞLIYOR

İsias Otelin Dördüncü Duruşması Başladı

SİTELER MAHALLESİ MUHTARIN'DAN AGC'YE ZİYARET