Tarih: 14.10.2022 15:19

“2023’E DOĞRU ŞEHİ BULUŞMALARI “PROGRAMI ADIYAMAN İLİ PROGRAMI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

18 Haziran 2023 seçimlerine doğru Ak Parti Adıyaman’a çıkarıma yapıyor.”2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı kapsamında Ak Partili birçok milletvekili ve heyet katıldı.
Programın sabah kısmı gerçekleşti. Basın ve siyasilerin birlikte gerçekleştirdiği kahvaltıdan sonra gerçekleşen basın buluşmasında ilk sözü Adıyaman Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin aldı.
Dağtekin konuşmasında gelen heyete ve milletvekillerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek. Basın mensuplarının da katılımlarından dolayı da teşekkür dileklerinden bulundu. Dağtekin, teşkilatlarının çok kapsamlı faaliyetler içerisinde olduklarını bugün Adıyaman’da 20’e yakın MYK ve Milletvekilleriyle sahada olacaklarını, aynı anda da ilçelerde de olacaklarını da ifade etti.
Dağtekin’den sonra Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri söz aldı.
İleri, Şehir Buluşmaları kapsamında Adıyaman da bugün olacaklarını, herkesle birlikte olacaklarını, her zaman vatandaşların yanında olduklarını,
İleri’nin konuşmasının ardından gazeteci sorularını yanıtladı, Ak Parti Milletvekili Ahmet Aydın’la soruları cevapladılar.
Gerçekleşen soru cevaptan sonra programın basın buluşması sona erdi. Program gün boyu devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —